V rodinném podniku vaří Honza jídla inspirovaná kuchyní Beskyd a oprašuje i staré recepty svých prarodičů. Každému pokrmu ale ještě vetkne něco ze sebe. Vznikají tak jídla jako kuřecí roláda se šneky nebo míchaná vajíčka s lanýži.
...
Zdeňka Pohlreicha můžete vidět v show Česko na grilu. Zatímco na obrazovkách vystupuje v roli porotce, nás zajímalo jak to vypadá, když rozpálí gril sám. Nahlédli jsme proto do jeho skvělé grilovací kuchařky Na grilu, vybrali jeho...
Pivovary Staropramen zahajují novou éru ochuceného nealkoholického piva. Nová řada COOL+ není pouhým rozšířením nabídky, je revolučním krokem na poli osvěžjících nápojů. Ty navíc poskytují zajímavé funkční výhody.
...
Tradiční oslava začátku léta, gastronomický festival Apetit piknik, otevře své brány v sobotu 15. června v 10 dopoledne v pražském parku Grébovka. Pečlivě vybraní prodejci a restaurace vám předloží to nejlepší ze své produkce – o skvělé...
Tým Apetit pikniku piluje poslední detaily, všichni prodejci a kulináři balí své výrobky nebo suroviny a Grébovka se pomalu mění v dějiště oblíbeného gastronomického festivalu. Apetit piknik vás přivítá už v sobotu 15. června 2024....
Restaurací a hospod, které vaří klasická česká jídla, je spousta. Těch, které to dělají opravdu dobře a poctivě, už je méně. K těm nejlepším však jednoznačně patří Zájezdní hostinec u Jiskrů, což je také oblíbený podnik foodblogerů Taste of...