Dají se různě ochucovat a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet?
...
Nejdříve koronakrize, nyní rapidní zvyšování nákladů, inflace a úbytek obědových strávníků, kteří si zvykli na práci (a oběd) z domu. Problémy, se kterými se potýká mnoho českých restaurací. Vyplývá to z průzkumů, které si zadala společnost...
Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...
Apetit piknik je událost, kterou v redakci připravujeme několik měsíců. Proto jsme vždy napjatí, zdali se vynaložené úsilí promění v úspěch. A co je pro nás tou největší odměnou? Návštěvníci se spokojenými chuťovými pohárky a úsměvem od...
Kdo jiný by nás měl naučit, jak připravit domácí zmrzlinu než autorka kuchařky Zmrzliny. Redaktorka Apetitu Katka Kočičková vás seznámí s typy zmrzlin, poradí, jak si jednoduše vyrobit nanuky či zmrzlinu bez stroje, ale také vysvětlí, komu...