Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Jak připravit bylinkové máslo

Jak připravit bylinkové máslo

4.3/5 Počet hodnocení: 22

Bylinkové máslo se hodí k vařeným či pečeným bramborám, k masovým minutkám a samozřejmě na pečivo. Skvěle vám poslouží i jako základ při přípravě chuťovek. Vypadá hezky na talíři, a přitom ho připravíte jednoduše.

Máslo nechte změknout při pokojové teplotě a utřete se solí a nasekanými oblíbenými bylinkami – pažitkou, hladkolistou petrželí, koprem, bazalkou, tymiánem, rozmarýnem....

Hotovou směs můžete nechat ztuhnout v misce nebo pomocí kuchyňské folie vytvarovat do válečku, uložit do lednice a dle potřeby odkrajovat kolečka.

Bylinkové máslo se hodí k vařeným či pečeným bramborám, k masovým minutkám a samozřejmě na pečivo. Skvěle vám poslouží i jako základ při přípravě chuťovek. Vypadá hezky na talíři, a přitom ho připravíte jednoduše. Máslo nechte změknout při pokojové teplotě a utřete se solí a nasekanými oblíbenými bylinkami – pažitkou, hladkolistou petrželí, koprem, bazalkou, tymiánem, rozmarýnem.... Hotovou směs můžete nechat ztuhnout v misce nebo pomocí kuchyňské folie vytvarovat do válečku, uložit do lednice a dle potřeby odkrajovat kolečka.
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč