Cukrářka Jana Pokorná, již si můžete pamatovat z pořadu Peče celá země, se s námi podělila o svůj oblíbený recept na jahodový dezert, který hravě kombinuje klasiku s moderními trendy. „Křupající drobenka po obvodu nadýchaného koláče, jemná tvarohová náplň, jahodová “vrtulka” a příjemná osvěžující chuť bazalky. Takto si představuji sezónu jahod!“ říká.
Suroviny
Na 18–20 koláčů
Suroviny
Na 18–20 koláčů
Na těsto
Na drobenku
Na tvarohovou náplň
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5716 kcal
- Bílkoviny 196 g
- Sacharidy 612 g
- Tuky 261 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit Bazalkové koláče s tvarohem a jahodami podle Jany Pokorné