Kdo by nemiloval chili – ať už s masem (chili con carne) nebo bez (chili sin carne). Úplnou dokonalost z něj vytvoří správné podávání a přílohy. Věříte, že může chili chutnat pokaždé jinak, když k němu budete servírovat různé doplňky? Z...
Už jste někdy slyšeli například názvy hákarl, chačapuri, casu marzu? Pokud jste zvídaví milovníci netradičních chutí, pak je tu pro vás náš kvíz. Vyzkoušejte si, jak dobře se vyznáte v krkolomných názvech! Třeba vás překvapí, kolik...
Nutella slaví své 60. narozeniny limitovanou edicí sklenic. Ty jsou k dostání v deseti variantách a představují hrdiny, které najdete i mezi svými přáteli a rodinou. Pokud si nevyberete z variant dostupných na trhu, můžete si na webu...
Léto přináší sezónu čerstvých jahod, které jsou jako stvořené pro sladké kulinářské kreace. Kombinace jahod, smetany a želé nabízí nespočet možností pro vytvoření lahodných dezertů, které nejen potěší chuťové pohárky, ale také ohromí svým...
Brusinky dodávají svíčkové dokonalý sladkokyselý kontrast. Jak zařídit, abyste je měli vždy po ruce? Vyzkoušejte zavařit červený rybíz jako brusinky. Je daleko dostupnější a brusinkám se podobá. Přípravu skleniček s rybízem a la brusinkami...
Romeo a Julie, Tom a Jerry a také jahody a smetana – nezapomenutelné dvojice milujeme v knihách, ve filmu i na talíři. Ponořte se do neodolatelných kombinací, které znásobí jedinečnou chuť i vůni červených plodů.
...