Krůtí krky jsou parádní surovina, kterou seženete za pár korun a připravíte z ní dokonalý vývar na polévku, sytou omáčku i rychlé rizoto. Pokud jste krůtí krky v kuchyni ještě nevyzkoušeli, teď je ten pravý čas. Připište si je na nákupní...
Jablečný štrúdl asi není třeba dlouze představovat: tradiční dezert z listového těsta s jablečnou náplní je sázka na jistotu. Příprava je snadná, rychlá a zvládne ji i úplný začátečník. Náplň tvoří zejména jablka s rozinkami a ořechy. Ale...
Novoroční oběd prezidentského páru a premiéra s manželkou proběhl v pondělí 13. ledna v Lánech a šlo o přátelské setkání: mluvilo se jak o osobních tématech, tak o politice. Jak napsal Petr Fiala na síti X, shodli se s Petrem Pavlem...
Zdravější nebo dietnější stravování má svá pravidla. Nejde jen o to (po)změnit skladbu jídelníčku a svůj obvyklý nákupní seznam. Hodně pomohou i moderní kuchyňské vychytávky a změna přístupu k vaření, což vám umožní lépe kontrolovat...
Umět jídlo perfektně dochutit je dovednost, která dokáže povýšit jídlo z průměrného na nezapomenutelné. Naučíme vás, jak díky chytrému kombinování základních chutí a kreativnímu zpracování běžných surovin dosáhnout toho...
V hlubinách tropických pralesů jihovýchodní Asie roste rostlina s květy tak modrými, že připomínají to nejčistší nebe. Klitorie ternatská, známá také jako motýlí hrášek, nabízí nejen potěšení z nádherných květů, ale i nápoj, který mění...