Nová registrace Zapomenuté heslo

0,0 (0x)
9. 7. 2014
Zapečené lotrinské špagety
Zapečené lotrinské špagety

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme maso a krátce osmahneme. Zalijeme skleničkou vody nebo vína (jak kdo chce) a osolíme, okořeníme tymiánem, směsí, paprikou a pepřem. Vmícháme rajský protlak a tolik kečupu, aby omáčka pořádně zhoustla a chytla kečupovou barvu (podle vaší chuti, já tam většinou vymačkám tak půlku 900g kečupu). Nakonec vmícháme prolisovaný česnek a půlku masoxu. Směs dále dusíme. Mezitím si uvaříme špagety a nastrouháme sýr. Scezené špagety smícháme se směsí a půlkou nastrouhaného sýra a naplníme jí olejem vylitý pekáč. Navrch nasypeme zbylý sýr a dáme tak na dvacet minut zapéct (podle toho, jakou máte troubu). Dále můžeme vyndat a servírovat přeji vám dobrou chuť.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu