Nová registrace Zapomenuté heslo

4,0 (4x)
9. 7. 2014
Slaný štrúdl
Slaný štrúdl

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Těsto si rozválíme na velkou placku (ale ne příliš tenkou, aby se pak těsto neprotrhlo). Potřeme olejem a pak protlakem po celé ploše. Poklademe plátky šunky, abychom pokryli celé těsto. Zasypeme cibulí, nakrájenou a rozdělanou na jednotlivé „vlásky“, a posekaným česnekem. Zasypeme hustou vrstvou strouhaného sýra, osolíme, opepříme a posypeme kořením. Zabalíme do štrúdlu, pečeme v předehřáté troubě asi tři čtvrtě hodiny dohněda. Krájíme jako štrúdl.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu