Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Králík na houbách

Popis receptu: 
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí:
Doba přípravy:

Ingredience

    celý králík nebo pouze předek
    celer
    houby
    sůl, pepř
    kmín
    cibule

Příprava jídla

Králíka nebo jeho část pečeme klasicky v troubě s kmínem. Asi po 40 minutách jej posypeme celým strouhaným celerem, nakrájenou cibulí a podlejeme. Po dalších 20 minutách zasypeme houbami. Jsou-li čerstvé, je lépe, ale lze použít i sušené či jinak uchované. Větší množství neuškodí. Upečeného králíka obereme a maso nakrájíme na kostičky, podle potřeby podlejeme a zahustíme jako omáčku. Podle chuti doladíme solí či pepřem, vegetou či podle vlastní fantazie. Podáváme s rýží, knedlíkem nebo těstovinami.
REKLAMA

Přidat komentář