Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, lehce osolíme, okořeníme mletou skořicí, vložíme do mísy s kapkou oleje a zalijeme cca 100 ml červeného vína, promícháme. Necháme naložené nejlépe do druhého dne, nebo alespoň 2 až 3 hodiny.
Příprava: Maso orestujeme, případně přidáme ještě skořici, po orestování zalijeme 200 ml červeného vína a podusíme cca 5 až 10 minut. Maso vyjmeme z pánve a vlijeme do ní 2 smetany ke šlehání a 100 ml vývaru, podle chuti můžeme přidat i víno. Případně můžeme trochu zahustit. Zpět do vzniklé omáčky vložíme maso a ještě prohřejeme. Podáváme s rýží.
Příprava: Maso orestujeme, případně přidáme ještě skořici, po orestování zalijeme 200 ml červeného vína a podusíme cca 5 až 10 minut. Maso vyjmeme z pánve a vlijeme do ní 2 smetany ke šlehání a 100 ml vývaru, podle chuti můžeme přidat i víno. Případně můžeme trochu zahustit. Zpět do vzniklé omáčky vložíme maso a ještě prohřejeme. Podáváme s rýží.