Suroviny
200 g olejovek (i v tomatě)
mrkev + celer + cibule + zelená paprika 1:1:1:1
olej na opražení zeleniny
1 lžíce kečupu
koření – celý černý pepř, nové koření a bobkový list
trochu mouky na zahuštění
mletá sladká a pálivá paprika podle chuti
1 kostka zeleninového bujonu
1 kostka bujonu Halaszlé (lze nahradit rybí omáčkou)
krabí tyčinky nakrájené na malé kousky
1 litr vody
sůl
zakysaná smetana (přidává se na talíř)
petrželka na ozdobu
smažená houska
mrkev + celer + cibule + zelená paprika 1:1:1:1
olej na opražení zeleniny
1 lžíce kečupu
koření – celý černý pepř, nové koření a bobkový list
trochu mouky na zahuštění
mletá sladká a pálivá paprika podle chuti
1 kostka zeleninového bujonu
1 kostka bujonu Halaszlé (lze nahradit rybí omáčkou)
krabí tyčinky nakrájené na malé kousky
1 litr vody
sůl
zakysaná smetana (přidává se na talíř)
petrželka na ozdobu
smažená houska