Suroviny
1 cibule
3 celerove stonky, nakrájené
50 g másla
3 středně velké mrkve
1 větší brambor
850 ml vody s rozpuštěnou bujonovou kostkou
142 ml šlehačkové smetany
175 g sýra s modrou plísní
2 lžíce pochoutkové smetany na ozdobu
sůl a pepř či jiné koření, podle chuti
Na tousty:
100 g kozího sýra
1 lžíce ořechů (vlašských), posekaných
2 lžíce piva
1 bageta, pokrájená na plátky
3 celerove stonky, nakrájené
50 g másla
3 středně velké mrkve
1 větší brambor
850 ml vody s rozpuštěnou bujonovou kostkou
142 ml šlehačkové smetany
175 g sýra s modrou plísní
2 lžíce pochoutkové smetany na ozdobu
sůl a pepř či jiné koření, podle chuti
Na tousty:
100 g kozího sýra
1 lžíce ořechů (vlašských), posekaných
2 lžíce piva
1 bageta, pokrájená na plátky