Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Růžový tvarohový pokrm

Popis receptu: 
Autor: Patrik Michl
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí:
Doba přípravy:

Ingredience

    300 g čerstvých třešní
    400 g tvarohu
    100 ml podmáslí
    2 lžíce citronové šťávy
    4 lžíce javorového sirupu

Příprava jídla

Třešně omyjeme a vypeckujeme. Několik hezkých plodů odložíme na ozdobu. Zbývající nahrubo rozmixujeme. Tvaroh umícháme s podmáslím a citronovou šťávou do krému. Osladíme javorovým sirupem a vmícháme třešňové pyré. Zbývající plody rozpůlíme a ozdobíme jimi tvarohový pokrm.
REKLAMA

Přidat komentář