Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Filé se zakysanou smetanou

Popis receptu: 
Ryba zase trošku jinak se sýrovo-smetanovou omáčkou
Autor: Leona Sodomková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    filety z tresky nebo pangasiuse 1 zakysaná smetana 150 g taveného sýra 100 g tvrdého sýra sůl, mletá paprika, petrželka citron máslo

Příprava jídla

Rybu nasolíme, pokapeme citronovou šťávou a krátce z obou stran opečeme na másle. Přendáme do zapékací nádoby. Rozmícháme případně rozmixujeme tavený sýr se zakysanou smetanou, osolíme, opaprikujeme a zamícháme nasekanou petrželku. Touto směsí zalijeme rybu a dáme zapéct do trouby asi na 20 minut. Chvíli před koncem pečení posypeme strouhaným sýrem. Podávat můžeme třeba s bramborovou kaší.
REKLAMA

Přidat komentář