Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Kapustový eintopf

Popis receptu: 
Podzimní dobrota.
Autor: Věra Růžičková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    1 kapusta 1/2 kg brambor 2 klobásy 1 cibule 3 stroužky česneku 1 kostka zeleninového bujónu majoránka pepř a sůl

Příprava jídla

Na rozehřátém oleji opečeme drobně nasekanou cibuli, ke které přidáme košťálů zbavenou řezanou kapustu. Kapustu osolíme, přidáme rozdrobenou kostku bujónu a asi 10 minut dusíme bez vody. K podušené kapustě přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, vše podlijeme asi 1/2 litrem vody a pod pokličkou dusíme. Po čtvrt hodině přidáme do hrnce oloupané a na kostičky nakrájené brambory. Až jsou brambory skoro měkké, dochutíme eintopf rozdrcenými stroužky česneku a majoránkou a vše ještě krátce povaříme. Podáváme s chlebem.
REKLAMA

Přidat komentář