Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Kapustový eintopf
Kapustový eintopf


< 60 min
0,0 (0x)

Na rozehřátém oleji opečeme drobně nasekanou cibuli, ke které přidáme košťálů zbavenou řezanou kapustu. Kapustu osolíme, přidáme rozdrobenou kostku bujónu a asi 10 minut dusíme bez vody. K podušené kapustě přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, vše podlijeme asi 1/2 litrem vody a pod pokličkou dusíme. Po čtvrt hodině přidáme do hrnce oloupané a na kostičky nakrájené brambory. Až jsou brambory skoro měkké, dochutíme eintopf rozdrcenými stroužky česneku a majoránkou a vše ještě krátce povaříme. Podáváme s chlebem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu