Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Pudingový moučník
Pudingový moučník


< 60 min
0,0 (0x)

1. V míse utřeme žloutky s cukrem, olejem, vodou a vanilínovým cukrem. Pak přidáme mouku, kypřicí prášek a sníh ze dvou bílků. Těsto vylijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný vyšší plech. 2. Puding uvaříme podle návodu na obalu (pouze bez cukru). Ještě teplý ho nalijeme na těsto. Dáme péct při teplotě 160-180°C (dbejte zkušeností s Vaší troubou) po dobu asi 35?45 minut. 3. Po upečení necháme moučník vychladnout. Na moučník rozetřeme zakysanou smetanu, kterou posypeme mletými ořechy a skořicovým cukrem. Do servírování uchováváme moučník v chladu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu