Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
3,7 (27x)
9. 7. 2014
Smetanové kuřecí soté
Smetanové kuřecí soté


< 30 min
3,7 (27x)

Na oleji podusíme na kostičky nakrájenou cibuli a poté přidáme na nudličky nakrájené očištěné osolené a opepřené kuřecí maso. Orestujeme do zlatohněda a přisypeme na plátky nakrájené čerstvé žampiony, které krátce podusíme. Vše zalijeme bílým vínem a dusíme. Když je všechno měkké, zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně a krátce prohřejeme, ale už nevaříme. Nakonec podle chuti dochutíme. Podáváme nejlépe s rýží.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu