Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Omáčka ze zvěřiny

Popis receptu: 
Pro milovníky masa a omáček. Výborné na víkendové obědy
Autor: Veronika Peterková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    zvěřina (daněk) 1 kyselá okurka 1 mrkev 1 paprika 1 rajče 1 cibule (všechnu zeleninu nakrájíme na kostičky) špek masox rýže

Příprava jídla

Maso nakrájíme na plátky a orestujeme zprudka do tmava na pánvi a pak maso vyndáme. Na másle necháme zesklovatět cibulku, přidáme maso a zeleninu, podlijeme vodou, přidáme masox a dusíme dokud maso nebude měkké. Poté zahustíme rozmíchanou moukou s vodou. Podáváme s rýží.
REKLAMA

Přidat komentář