0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Omáčka ze zvěřiny

Omáčka ze zvěřiny

Hodnocení receptu
1/5 Počet hodnocení: 1
Do hodiny

Suroviny

zvěřina (daněk)
1 kyselá okurka
1 mrkev
1 paprika
1 rajče
1 cibule (všechnu zeleninu nakrájíme na kostičky)
špek
masox
rýže
Maso nakrájíme na plátky a orestujeme zprudka do tmava na pánvi a pak maso vyndáme. Na másle necháme zesklovatět cibulku, přidáme maso a zeleninu, podlijeme vodou, přidáme masox a dusíme dokud maso nebude měkké. Poté zahustíme rozmíchanou moukou s vodou. Podáváme s rýží.
Autor: veronika_pet

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč