0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Marcipan

Marcipan

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut

Suroviny

NEVARENY MARCIPAN
120 gramu mouckovy cukr
120 gramu mlete mandle(viz. vyse)
1 vajecny bilek
spetka soli
VARENY MARCIPAN
jako "dil" muzete pouzit treba sklenici nebo hrnicek,
dulezity je pomer

3 dily mouckoveho cukru
1 dil vody
4 dily jemne mletych mandli
NEVARENY MARCIPAN Vse dobre propracujte dohromady, dokud nevznikne hladka hmota, uchovavejte v lednicce v igelitu bez pristupu vzduchu. VARENY MARCIPAN Svarte cukr s vodou az se rozpusti, prisypte mandle a michejte az se hmota prestane castecne lepit, potom odstavte z tepla. Hmotu hneteme drevenou vareckou, az je chladnejsi tak rukou, nejlepe na mramorove desce. Propracujte az hmota zchladne a je hladka, skladujte opet v chladnicce v igelitu.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč