Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Marcipan

Popis receptu: 
Na zdobeni dortu
Autor: Paulína Sabová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    NEVARENY MARCIPAN 120 gramu mouckovy cukr 120 gramu mlete mandle(viz. vyse) 1 vajecny bilek spetka soli VARENY MARCIPAN jako "dil" muzete pouzit treba sklenici nebo hrnicek, dulezity je pomer 3 dily mouckoveho cukru 1 dil vody 4 dily jemne mletych mandli

Příprava jídla

NEVARENY MARCIPAN Vse dobre propracujte dohromady, dokud nevznikne hladka hmota, uchovavejte v lednicce v igelitu bez pristupu vzduchu. VARENY MARCIPAN Svarte cukr s vodou az se rozpusti, prisypte mandle a michejte az se hmota prestane castecne lepit, potom odstavte z tepla. Hmotu hneteme drevenou vareckou, az je chladnejsi tak rukou, nejlepe na mramorove desce. Propracujte az hmota zchladne a je hladka, skladujte opet v chladnicce v igelitu.
REKLAMA

Přidat komentář