Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
hovězí borguignon
hovězí borguignon


> 60 min
0,0 (0x)

1. maso promíchejte s cibulí a mrkví, přidejte bylinky a kuličky pepře. zalijte vínem a v chladu marinujte minimálně 4 hodiny- nejlépe přes noc 2 potom scedte a mrinádu s kořením uschovejte.oddělte maso od zeleniny. v silnostěnném hrnci na oleji opekejte asi 3 minuty slanininu. přidejte okapané maso a opečte ze všech stran. osolte, přidejte zeleninu a opekejte tak dlouho, aby přestala být vlhká a začala se smažit. zalijte uschovanou marinádoua na mírném ohni duste asi 1,5 hodiny 3. v případě potřeby přilevejte vývar. když je maso měkké, zahustěte štávu změklým máslem utřeným s moukou. povařte 10 minut. podávejte s křupavou bagetou ++něco na víc: do marinády můžete přidat 50 ml konaku nebo brandy spolu s cibulí a mrkvá mužete dát i 2-3 stroužky česneku na plátky. chut také můžete dotáhnout také 1-2 lžíčkami rajského protlaku


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu