Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Topfenknoedel
Topfenknoedel


< 30 min
0,0 (0x)

Polovinu másla utřeme s cukrem, vanilkovým cukrem, vejci, špetkou soli a trochou citronové šťávy. Nakrájíme chleba na malé kostky a smícháme se smetanou. Všechno smícháme dohromady a necháme hodinu odpočinout. Z těsta vytvoříme malé knedlíčky a vložíme je do vařící, trochu osolené vody asi na 10cm. Poté je vyjmeme a necháme je osušit na ubrousku. Na pánvi osmažíme strouhanku na zbytku másla a přidáme knedlíčky. Obalíme je ve strouhance, vyndáme z pánve a pocukrujeme. Podáváme se švestkovým (nebo jahodovým) kompotem, se skořicí a cukrem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu