Suroviny
těsto: 200 g hl.mouky, 100 g másla, 5-6 lžic studené vody, 1 lž.citronové šťávy, špetka soli
náplň: 2 kaki, 250 ml mléka, 3 žloutky, 50 g čokolády, 4 lž.van.cukru, několik kapek pomerančového aroma
1.prosít mouku, osolit, jamku uprostřed. Do misky vajíčko, rozšlehat s vodou a citr.šťávou zapracovat do mouky, na půl hodiny do ledničky
2.pečící papír do formiček, naplnit těstem, dno propíchat vidličkou, péct 20 min. na 180
3.omýt a osušit kaki, z každého 4 podélná kolečka, zbytek oloupat a nakrájet na kousky. Do rendlíku mléko, přidat ovoce, vařit 5 minut, aroma, odstavit
4.Žloutky s cukrem do pěny, přidávat teplé mléko, zpět do rendlíku, vařit do zhoustnutí
5. do směsi čokoládu, naplnit koláčky, navrch 2 plátky kaki, dopéct 20-25 minut dozlatova