Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Omáčka bearnská - Sauce béarnaise

Popis receptu: 
omáčka
Autor: Gabriela Karasková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    věci

Příprava jídla

Omáčka bearnská - Sauce béarnaise - na velmi mírném ohni dusíme asi 45 minut na sklenici octa 2 nakrájené šalotky, 1/2 stroužku česneku, 1 nasekanou větvičku estragonu, trochu kerblíku, případně jiných bylinek. Pak prolisujeme. Do malého kastrolku na vodní lázni dáme 4 žloutky, přidáme k nim prolisovanou zeleninu a bylinky. Pilně mícháme a po malých kouscích přidáváme 150 g másla. Omáčka musí zhoustnout pozvolna; nesmí vařit.
REKLAMA

Přidat komentář