0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Omáčka bearnská - Sauce béarnaise

Omáčka bearnská - Sauce béarnaise

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

věci
Omáčka bearnská - Sauce béarnaise - na velmi mírném ohni dusíme asi 45 minut na sklenici octa 2 nakrájené šalotky, 1/2 stroužku česneku, 1 nasekanou větvičku estragonu, trochu kerblíku, případně jiných bylinek. Pak prolisujeme. Do malého kastrolku na vodní lázni dáme 4 žloutky, přidáme k nim prolisovanou zeleninu a bylinky. Pilně mícháme a po malých kouscích přidáváme 150 g másla. Omáčka musí zhoustnout pozvolna; nesmí vařit.
Autor: gap

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč