Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Marocká rajská polévka

Popis receptu: 
Gurmán 07/2006
Autor: Jana Kasíková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    1 pechovka loupaných rajčat, 1 červená cibule, 2 snítky jarní naťové cibulky, bujon s bylinkami a olivovým olejem, 1 citron, 1 lž.medu, 2 lžč.koření pěti vůní, 4 lž.extra virgin oliv.oleje, 2 snítky petržele, sůl

Příprava jídla

Cibule na malé kostičky, cibulka jarní nasekaná nadrobno, zesklovatět v hrnci na oleji, slít rajčata a přidat do hrnce s kořením pěti vůní, orestovat, ochutit šťávou z 1/4 citronu, lž.medu, oslit, zalít 800 ml vývarem, krátce povařit. Rozmixovat rajčata v polévce, ogrilovat plátky citronu či opéc v troubě, polévku v hlubokém talíři ozdobit plátkem citronu a snítkou čerstvé petrželky
REKLAMA

Přidat komentář