Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Bryndzové halušky

Bryndzové halušky

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

• 1 kg zemiakov
• 1 vajce
• 1 ČL soli
• hladká múka
• 150g slaninky
• 250g bryndze
Očistené zemiaky nastrúhame na väčšom strúhadle. Nastrúhané zemiaky osolíme a po chvíli vylejeme vytiahnutú vodu zo zemiakov. Pridáme vajce a dobre rozmiešame. Postupne pri miešaní pridávame múku, kým nie je zmes dostatočne hustá a nedrží spolu. Necháme zovrieť dva litre vody. Cez „haluškáreň“ nahádžeme halušky postupne do vody, vyberáme tie, ktoré vyplávajú hore. Do hotových halušiek vmiešane bryndzu. Na panvici opražíme slaninku a podávame.
Autor: sdb

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
339 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč