Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Jednoduchá paella
Jednoduchá paella


< 60 min
0,0 (0x)

si pokrájíme všechny suroviny nadrobno, maso necháme trochu větší (asi o hraně dvou centimetrů), salám nechte na kolečka. Na polovině připraveného oleje osmahneme salám dokřupava. Poté jej vyjmeme z pánve a dolijeme zbytek oleje. Na něm je třeba osmahnout kuře. Pozor na připálení, stále mícháme! Poslední dvě minuty smažíme i s cibulí a česnekem. Poté přihodíme zeleninu – rajčata a papriku, chvíli poté i zelené fazolky se sušenou paprikou. Směs jemně osolíme a opepříme. Nyní je čas přidat rýži a smažit tak dlouho, dokud nezačne hnědnout. Abychom zamezili přichycení, přidáme po chvíli trochu vývaru a přidáme šafrán. Takto za stálého míchání přidáme všechen vývar a vrátíme do směsi salám chorizo spolu s neoloupanými krevetami. Nyní vaříme tak dlouho, než jsou krevety krásně růžové. Poté pánev na chvíli odstavíme a přikryjeme alobalem. Poté přisypeme petržel a dozdobte citronem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu