0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vánoční hovězí na žampionech

Vánoční hovězí na žampionech

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

1kg hovězího masa, 200g žampionů, 1 cibule, česnek, 1l vývaru, 1dcl smetany, 1dcl pomerančové šťávy, 1dcl červeného vína, tymián, bobkový list, sůl, pepř, bazalka, celá skořice, olivový olej
Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli a hovězí maso nakrájené na větší kostky. Až se maso zatáhne, podlijeme ho červeným vínem, přidáme česnek dle chuti, tymián, sůl, pepř, bobkový list, bazalku a celou skořici. za občasného podletí vývarem dusíme cca 1 hodinu. Když je maso měkké, přidáme pomerančovou šťávu a nakrájené žampiony. Dusíme dalších 20 minut a těsně před dokončením přilejeme smetanu a krátce povaříme. Podáváme s bramborovou kaší a plátkem pomeranče.
Autor: kapitan

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč