Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Vánoční hovězí na žampionech
Vánoční hovězí na žampionech


> 60 min
0,0 (0x)

Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli a hovězí maso nakrájené na větší kostky. Až se maso zatáhne, podlijeme ho červeným vínem, přidáme česnek dle chuti, tymián, sůl, pepř, bobkový list, bazalku a celou skořici. za občasného podletí vývarem dusíme cca 1 hodinu. Když je maso měkké, přidáme pomerančovou šťávu a nakrájené žampiony. Dusíme dalších 20 minut a těsně před dokončením přilejeme smetanu a krátce povaříme. Podáváme s bramborovou kaší a plátkem pomeranče.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu