Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Chlebove slimaky s pecenovou naplnou

Popis receptu: 
Recept ktory ma len jednu chybu, je toho prilis malo
Autor: Jarmila Kolesárova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    500 g psenicnej chlebovej muky 250 ml vlaznej vody 20 g cerstveho drozdia 3 PL olivoveho oleja sol, cukor 200 g sampinonov 1 cibula 20 g masla 2 PL posekanej petrzlenovej vnate 250 g pecenoveho syra 2 CL sekaneho tymianu 1 PL ostrej horcice sol, korenie, tuk na vymazanie plechu 1 CL mletej papriky 2 PL oleja

Příprava jídla

1. V mise zmiesame muku s jednou lyzickou soli a v prostriedku urobime jamku, do ktorej dame vlaznu vodu, drozdie a stipku cukru. Primiesame trochu muky, rozmiesame kvasok a nechame zhruba 15 minut kysut na teplom mieste. Do vykysnuteho kvasku pridame ostatnu muku a 3 PL oleja, vypracujeme cesto a prikryte nechame kysnut dalsich 60 minut. 2. Sampiony nasucho ocistime a nahrubo posekame. CIbulu pokrajame na kococky a so sampinonmi ju oprazime na masle a vmiesame petrzlenovu vnat. Nechame vychladnut a zmiesame s pecenovym syrom. Pikantne okorenime tymianom, horcicou, solou a korenim. 3. Cesto rozvalkame na tenky plat. Rotrieme pecenovou hmotou a stocime po dlhsej strane. Zavin nakrajame na platky hrube 1,5 cm a pokladieme na vymazany plech. Nechame 15 minut kysnut. Ruru predhrejeme na 200 stupnov Celzia. 4. Mletu papriku zmiesame s olejom a potrieme s nou slimaky. V rozohriatej rure pecieme asi 15-20 minut dozlatova. Mozeme podavat s miesanym salatom.
REKLAMA

Přidat komentář