Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Ryzovy salat s hraskom a krevetami
Ryzovy salat s hraskom a krevetami


< 30 min
0,0 (0x)

1. Krevety nechame rozmrazit. Ryzu vsypeme do sitka a dokladne premyjeme. Potom ju s 300 ml vody a trochou soli privedieme do varu a varime asi 20 minut. 2. Hrasok dame do osolenej vriacej vody a varime 3 az 4 minuty. Potom ho scedime, prelejeme studenou vodou a nechame odkvapkat. 3. Petrzelku umyjeme, osusime a najemno posekame. Na zalievku zmiesame citronovu stavu, sol a korenie. Do zmesi zaslahame olej a prelisjueme cesnak. 4. Zmiesame vlaznu varenu ryzu, krevety, hrasok a salatovu zalievku. Pridame petrzelku, premiesame, ozdobime koprom a podavame.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu