0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ryzovy salat s hraskom a krevetami

Ryzovy salat s hraskom a krevetami

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

250 g malych mrazenych kreviet
200 g ryze basmati
250 g mrazeeho hrasku
1 zvezok petrzelky
stava z jedneho citronu
sol, korenie
5 PL oleja
strucik cesnaku
kopor na ozdobe
1. Krevety nechame rozmrazit. Ryzu vsypeme do sitka a dokladne premyjeme. Potom ju s 300 ml vody a trochou soli privedieme do varu a varime asi 20 minut. 2. Hrasok dame do osolenej vriacej vody a varime 3 az 4 minuty. Potom ho scedime, prelejeme studenou vodou a nechame odkvapkat. 3. Petrzelku umyjeme, osusime a najemno posekame. Na zalievku zmiesame citronovu stavu, sol a korenie. Do zmesi zaslahame olej a prelisjueme cesnak. 4. Zmiesame vlaznu varenu ryzu, krevety, hrasok a salatovu zalievku. Pridame petrzelku, premiesame, ozdobime koprom a podavame.
Autor: jaruska1

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč