0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Treska v citrónové kůrce

Treska v citrónové kůrce

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

4 filety tresky
sůl, pepř
4PL citrónové šťávy
1 cibule
250g žampiónů
2PL olivového oleje
1 rajče
2PL strouhanky
1 mozzarella
strouhaná kůra z 1 citrónu
1PL sekané petrželky
Osolenou, opepřenou tresku dáme do zapékací formy a pokapeme citrónovou šťávou.Na filety dáme na plátky nakrájené rajče, na cibulce podušené žampiony. Strouhanku smícháme s nastrouhanou mozzarellou, citrónovou kůrou a petrželkou. Nasypeme na žampióny a zapékáme v troubě při 160°C 20min.
Autor: ivuskak

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč