Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Treska v citrónové kůrce

Popis receptu: 
rychlé
Autor: Ivana Kadochová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    4 filety tresky sůl, pepř 4PL citrónové šťávy 1 cibule 250g žampiónů 2PL olivového oleje 1 rajče 2PL strouhanky 1 mozzarella strouhaná kůra z 1 citrónu 1PL sekané petrželky

Příprava jídla

Osolenou, opepřenou tresku dáme do zapékací formy a pokapeme citrónovou šťávou.Na filety dáme na plátky nakrájené rajče, na cibulce podušené žampiony. Strouhanku smícháme s nastrouhanou mozzarellou, citrónovou kůrou a petrželkou. Nasypeme na žampióny a zapékáme v troubě při 160°C 20min.
REKLAMA

Přidat komentář