Treska v citrónové kůrce

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Treska v citrónové kůrce

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

4 filety tresky
sůl, pepř
4PL citrónové šťávy
1 cibule
250g žampiónů
2PL olivového oleje
1 rajče
2PL strouhanky
1 mozzarella
strouhaná kůra z 1 citrónu
1PL sekané petrželky
Osolenou, opepřenou tresku dáme do zapékací formy a pokapeme citrónovou šťávou.Na filety dáme na plátky nakrájené rajče, na cibulce podušené žampiony. Strouhanku smícháme s nastrouhanou mozzarellou, citrónovou kůrou a petrželkou. Nasypeme na žampióny a zapékáme v troubě při 160°C 20min.
Autor: ivuskak

Obchod Apetit