0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Mělnická jehla

Mělnická jehla

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

100 g hovězí svíčkové
100 g vepřové panenky
100 g kuřecích prsou
snítka čerstvého tymiánu
drcený barevný pepř
sůl
olivový olej

zeleninové ratatouille
olivový olej
50 g lilku
50 g cukety
50 g červené papriky
50 g žluté papriky
50 g červené cibule
20 g česneku
50 g žampionů
100 g drcených rajčat
mletý pepř
sůl
čerstvý tymián
střik bílého vína

zámecké brambory
8 zámeckých brambor
olivový olej
Masová trilogie na jehle s ratatouille [čti ratatuj] Efektní, jednoduchý a výborný kulinářský kousek zámeckého šéfkuchaře! Co více dodat? Na této krmi si pochutnává i samotný kníže Jiří Lobkowicz. Maso naklepeme na tenké plátky a okořeníme, naskládáme na sebe a zarolujeme do rolády. Roládu překrojíme na 3–4 kusy (šneky) a napíchneme na jehlu. Pečeme na tálu s trochou olivového oleje po obou stranách dozlatova a dopékáme na grilu. Zeleninu nakrájíme a lehce osmahneme doměkka na olivovém oleji, ke konci ochutíme kořením a zastříkneme bílým vínem. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a orestujeme na olivovém oleji, podle chuti osolíme.
Autor: bohacek

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč