Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Mělnická jehla
Mělnická jehla


< 30 min
0,0 (0x)

Masová trilogie na jehle s ratatouille [čti ratatuj] Efektní, jednoduchý a výborný kulinářský kousek zámeckého šéfkuchaře! Co více dodat? Na této krmi si pochutnává i samotný kníže Jiří Lobkowicz. Maso naklepeme na tenké plátky a okořeníme, naskládáme na sebe a zarolujeme do rolády. Roládu překrojíme na 3–4 kusy (šneky) a napíchneme na jehlu. Pečeme na tálu s trochou olivového oleje po obou stranách dozlatova a dopékáme na grilu. Zeleninu nakrájíme a lehce osmahneme doměkka na olivovém oleji, ke konci ochutíme kořením a zastříkneme bílým vínem. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a orestujeme na olivovém oleji, podle chuti osolíme.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu