Mělnická jehla

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Mělnická jehla

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 30 minut

Suroviny

100 g hovězí svíčkové
100 g vepřové panenky
100 g kuřecích prsou
snítka čerstvého tymiánu
drcený barevný pepř
sůl
olivový olej

zeleninové ratatouille
olivový olej
50 g lilku
50 g cukety
50 g červené papriky
50 g žluté papriky
50 g červené cibule
20 g česneku
50 g žampionů
100 g drcených rajčat
mletý pepř
sůl
čerstvý tymián
střik bílého vína

zámecké brambory
8 zámeckých brambor
olivový olej
Masová trilogie na jehle s ratatouille [čti ratatuj] Efektní, jednoduchý a výborný kulinářský kousek zámeckého šéfkuchaře! Co více dodat? Na této krmi si pochutnává i samotný kníže Jiří Lobkowicz. Maso naklepeme na tenké plátky a okořeníme, naskládáme na sebe a zarolujeme do rolády. Roládu překrojíme na 3–4 kusy (šneky) a napíchneme na jehlu. Pečeme na tálu s trochou olivového oleje po obou stranách dozlatova a dopékáme na grilu. Zeleninu nakrájíme a lehce osmahneme doměkka na olivovém oleji, ke konci ochutíme kořením a zastříkneme bílým vínem. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a orestujeme na olivovém oleji, podle chuti osolíme.

Obchod Apetit