Suroviny
100 g hovězí svíčkové
100 g vepřové panenky
100 g kuřecích prsou
snítka čerstvého tymiánu
drcený barevný pepř
sůl
olivový olej
zeleninové ratatouille
olivový olej
50 g lilku
50 g cukety
50 g červené papriky
50 g žluté papriky
50 g červené cibule
20 g česneku
50 g žampionů
100 g drcených rajčat
mletý pepř
sůl
čerstvý tymián
střik bílého vína
zámecké brambory
8 zámeckých brambor
olivový olej
100 g vepřové panenky
100 g kuřecích prsou
snítka čerstvého tymiánu
drcený barevný pepř
sůl
olivový olej
zeleninové ratatouille
olivový olej
50 g lilku
50 g cukety
50 g červené papriky
50 g žluté papriky
50 g červené cibule
20 g česneku
50 g žampionů
100 g drcených rajčat
mletý pepř
sůl
čerstvý tymián
střik bílého vína
zámecké brambory
8 zámeckých brambor
olivový olej