Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Sloní uši, pečené brambory
Sloní uši, pečené brambory


< 60 min
0,0 (0x)

Plátky masa naklepeme, osolíme, okořeníme a potřeme plnotučnou hořčicí. Na oleji zprudka opečeme z obou stran, vyjmeme z pánve a necháme okapat. Papriky nakrájíme na proužky, sýr jemně nastrouháme a vše spojíme smetanou. Na každý plátek dáme trochu směsi, přehneme a zajistíme párátkem. Naplněné plátky vložíme do pekáčku, přidáme zbytek směsi a společně pečeme asi 10 minut při teplotě 220 °C. Vypneme a maso necháme v otevřené troubě dojít. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, povaříme v osolené vodě, scedíme, promícháme se sladkou paprikou a česnekem a pečeme v troubě při 200 °C.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu