Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Sloní uši, pečené brambory

Popis receptu: 
prima - prostřeno
Autor: Ilona K
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    75 dkg krůtích plátků 1 červená a 1 žlutá paprika 15 dkg sýru typu Niva 2 dl smetany 1 lžička sladké mleté papriky mletý pepř sůl hořčice Brambory: 1 kg brambor mletá sladká paprika sůl, česnek

Příprava jídla

Plátky masa naklepeme, osolíme, okořeníme a potřeme plnotučnou hořčicí. Na oleji zprudka opečeme z obou stran, vyjmeme z pánve a necháme okapat. Papriky nakrájíme na proužky, sýr jemně nastrouháme a vše spojíme smetanou. Na každý plátek dáme trochu směsi, přehneme a zajistíme párátkem. Naplněné plátky vložíme do pekáčku, přidáme zbytek směsi a společně pečeme asi 10 minut při teplotě 220 °C. Vypneme a maso necháme v otevřené troubě dojít. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, povaříme v osolené vodě, scedíme, promícháme se sladkou paprikou a česnekem a pečeme v troubě při 200 °C.
REKLAMA

Přidat komentář