0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sloní uši, pečené brambory

Sloní uši, pečené brambory

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

75 dkg krůtích plátků
1 červená a 1 žlutá paprika
15 dkg sýru typu Niva
2 dl smetany
1 lžička sladké mleté papriky
mletý pepř
sůl
hořčice
Brambory:
1 kg brambor
mletá sladká paprika
sůl, česnek
Plátky masa naklepeme, osolíme, okořeníme a potřeme plnotučnou hořčicí. Na oleji zprudka opečeme z obou stran, vyjmeme z pánve a necháme okapat. Papriky nakrájíme na proužky, sýr jemně nastrouháme a vše spojíme smetanou. Na každý plátek dáme trochu směsi, přehneme a zajistíme párátkem. Naplněné plátky vložíme do pekáčku, přidáme zbytek směsi a společně pečeme asi 10 minut při teplotě 220 °C. Vypneme a maso necháme v otevřené troubě dojít. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, povaříme v osolené vodě, scedíme, promícháme se sladkou paprikou a česnekem a pečeme v troubě při 200 °C.
Autor: ilonak

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč