Cikánský kotlík

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Cikánský kotlík

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

400 g hovězího masa předního
1 slepice nebo kuře
divoké koření (celý pepř, nové koření a bobkový list)
cibule
500 g kořenové zeleniny
2 cibule
hlavička česneku
2 ostravské klobásy
200 g uzeného masa
100 g rajského protlaku
200 g namočených fazolí
100 g namočených krup
1/4 zelí
1/4 kapusty
pepř
sůl
Slepici a hovězí maso uvaříme s divokým kořením, cibulí a solí doměkka. Vývar scedíme, kuřecí maso obereme od kostí a stejně jako hovězí ho nakrájíme na kostičky. Na oleji osmahneme na větší kostky nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a česnek, osmahneme, přidáme na kolečka nakrájenou klobásku a uzené, zarestujeme s rajským protlakem, zalijeme vývarem, vložíme den předem namočené fazole a kroupy a vaříme do změknutí. Jakmile je zelenina měkká, přidáme do polévky hovězí a kuřecí maso, kapustu a zelí nakrájené na kostičky, chvilku povaříme, dochutíme solí a pepřem.

Obchod Apetit