0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Cikánský kotlík

Cikánský kotlík

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu

Suroviny

400 g hovězího masa předního
1 slepice nebo kuře
divoké koření (celý pepř, nové koření a bobkový list)
cibule
500 g kořenové zeleniny
2 cibule
hlavička česneku
2 ostravské klobásy
200 g uzeného masa
100 g rajského protlaku
200 g namočených fazolí
100 g namočených krup
1/4 zelí
1/4 kapusty
pepř
sůl
Slepici a hovězí maso uvaříme s divokým kořením, cibulí a solí doměkka. Vývar scedíme, kuřecí maso obereme od kostí a stejně jako hovězí ho nakrájíme na kostičky. Na oleji osmahneme na větší kostky nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a česnek, osmahneme, přidáme na kolečka nakrájenou klobásku a uzené, zarestujeme s rajským protlakem, zalijeme vývarem, vložíme den předem namočené fazole a kroupy a vaříme do změknutí. Jakmile je zelenina měkká, přidáme do polévky hovězí a kuřecí maso, kapustu a zelí nakrájené na kostičky, chvilku povaříme, dochutíme solí a pepřem.
Autor: bohacek

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč