
Uživatelský
recept
recept
Zapečená pikantní masová klobása
Popis receptu:
Pochoutka na pivu..
Příprava 10 minut, pečení 20 - 30 minut
Autor: Zdeněk Mifka
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
Ingredience
-
3 cibule (oloupané rozčtvrcené)
4 lžíce sojové omáčky
200 ml kečupu
1 lžíce worcesterové omáčky
4 lžíce oleje
špetka soli
2 větvičky rozmarýnu
300 ml černého piva
1 lžíce škrobové moučky
4 červené papriky (beraní rohy)
větvička cherry rajčátek
1 kg pikantní masové klobásy
Příprava jídla
Prvních šest ingrediencí smícháme v misce a přidáme větvičku rozmarýnu. V pivě rozmícháme škrobovou moučku a obě směsi spojíme. Klobásy, papriky a cherry rajčata vyskládáme do pekáčku a zalijeme pivní smědí. Pečeme 20 - 30 minut v troubě předehřáté na 200 °C.
Pozn.: Můžeme přidat chilli, feferonky, použít velká rajčata.
Přidat komentář