Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Zapečená pikantní masová klobása

Popis receptu: 
Pochoutka na pivu.. Příprava 10 minut, pečení 20 - 30 minut
Autor: Zdeněk Mifka
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    3 cibule (oloupané rozčtvrcené) 4 lžíce sojové omáčky 200 ml kečupu 1 lžíce worcesterové omáčky 4 lžíce oleje špetka soli 2 větvičky rozmarýnu 300 ml černého piva 1 lžíce škrobové moučky 4 červené papriky (beraní rohy) větvička cherry rajčátek 1 kg pikantní masové klobásy

Příprava jídla

Prvních šest ingrediencí smícháme v misce a přidáme větvičku rozmarýnu. V pivě rozmícháme škrobovou moučku a obě směsi spojíme. Klobásy, papriky a cherry rajčata vyskládáme do pekáčku a zalijeme pivní smědí. Pečeme 20 - 30 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Pozn.: Můžeme přidat chilli, feferonky, použít velká rajčata.
REKLAMA

Přidat komentář