Zapečená pikantní masová klobása

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Zapečená pikantní masová klobása

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

3 cibule (oloupané rozčtvrcené)
4 lžíce sojové omáčky
200 ml kečupu
1 lžíce worcesterové omáčky
4 lžíce oleje
špetka soli
2 větvičky rozmarýnu
300 ml černého piva
1 lžíce škrobové moučky
4 červené papriky (beraní rohy)
větvička cherry rajčátek
1 kg pikantní masové klobásy
Prvních šest ingrediencí smícháme v misce a přidáme větvičku rozmarýnu. V pivě rozmícháme škrobovou moučku a obě směsi spojíme. Klobásy, papriky a cherry rajčata vyskládáme do pekáčku a zalijeme pivní smědí. Pečeme 20 - 30 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Pozn.: Můžeme přidat chilli, feferonky, použít velká rajčata.
Autor: Zdeněk Mifka

Obchod Apetit