Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Rozmarýnové brambory
Rozmarýnové brambory


> 60 min
0,0 (0x)

Brambory podélně nakrájejte na čtvrtky. Dejte do hrnce, zalijte studenou vodou, osolte a vařte šest až sedm minut. Sceďte a nechte tři minuty oschnout. Přendejte je na plech, pořádně pokapejte olivovým olejem, osolte a dejte na půl hodiny péct do trouby zahřáté na 200 °C. Pak brambory jemně zmáčkněte šťouchadlem na brambory. Pořádnou dávku olivového oleje smíchejte s vinným octem, stroužky česneku a nasekaným rozmarýnem a směsí přelijte brambory a pečte dalších čtyřicet až pětačtyřicet minut dokřupava.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu