Ryba v parním hrnci+zelenina

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Ryba v parním hrnci+zelenina

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

Filet z tresky/pangasia
1 ks brambor
3 ks mrkev
1/4 brokolice
1 stredni cibule
niva
eidam
koření - mlínek česnek+sul
- pepr
Cibuli rozkrojím na pul- obe poloviny nakrajim na vetsi kosticky, pul cibule prijde na mrkev a druha pulka prijde na rybu. Mrkev očistím, nakrájím na kolečka, vložím do parního hrnce, posypu korenim na americke bramory a pridam cibuli (pulku) Pridam brokolici, kvetak, brambory, ruzickova kapusta.....-podle chuti a hladu Do dalsiho patra hrnce dam rybu, kterou oplachnu, posypu korenim (americke bramory nej. koreni), pridam druhou pulku cibule Necham varit v pare dokud zelenina nezmekne a ryba se neuvari. Vse dam na talir a zasypu nivou a eidamem (vic nivy...) mnam

Obchod Apetit