Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Ryba v parním hrnci+zelenina

Popis receptu: 
Ryba-treska/pangasius se zeleninou-mrkev, brokolice, květák, brambor a sýrem. Zdravé, chutné, snadné na přípravu..
Autor: nikol Schenkova
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do hodiny

Ingredience

    Filet z tresky/pangasia 1 ks brambor 3 ks mrkev 1/4 brokolice 1 stredni cibule niva eidam koření - mlínek česnek+sul - pepr

Příprava jídla

Cibuli rozkrojím na pul- obe poloviny nakrajim na vetsi kosticky, pul cibule prijde na mrkev a druha pulka prijde na rybu. Mrkev očistím, nakrájím na kolečka, vložím do parního hrnce, posypu korenim na americke bramory a pridam cibuli (pulku) Pridam brokolici, kvetak, brambory, ruzickova kapusta.....-podle chuti a hladu Do dalsiho patra hrnce dam rybu, kterou oplachnu, posypu korenim (americke bramory nej. koreni), pridam druhou pulku cibule Necham varit v pare dokud zelenina nezmekne a ryba se neuvari. Vse dam na talir a zasypu nivou a eidamem (vic nivy...) mnam
REKLAMA

Přidat komentář