
Uživatelský
recept
recept
Ryba v parním hrnci+zelenina
Popis receptu:
Ryba-treska/pangasius se zeleninou-mrkev, brokolice, květák, brambor a sýrem. Zdravé, chutné, snadné na přípravu..
Autor: nikol Schenkova
Počet porcí: 1
Doba přípravy: Do hodiny
Ingredience
-
Filet z tresky/pangasia
1 ks brambor
3 ks mrkev
1/4 brokolice
1 stredni cibule
niva
eidam
koření - mlínek česnek+sul
- pepr
Příprava jídla
Cibuli rozkrojím na pul- obe poloviny nakrajim na vetsi kosticky, pul cibule prijde na mrkev a druha pulka prijde na rybu.
Mrkev očistím, nakrájím na kolečka, vložím do parního hrnce, posypu korenim na americke bramory a pridam cibuli (pulku)
Pridam brokolici, kvetak, brambory, ruzickova kapusta.....-podle chuti a hladu
Do dalsiho patra hrnce dam rybu, kterou oplachnu, posypu korenim (americke bramory nej. koreni), pridam druhou pulku cibule
Necham varit v pare dokud zelenina nezmekne a ryba se neuvari.
Vse dam na talir a zasypu nivou a eidamem (vic nivy...) mnam
Přidat komentář