Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Domácí povidla pečená v troubě

Popis receptu: 
Povidla mají výbornou přírodní chuť. Jejich příprava provoní byt na dlouhé hodiny.
Autor: Regina Čachotská
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 12
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    3 kg švestek, 2 dcl octa, 1 kg krystalového cukru, 1 dcl rumu

Příprava jídla

3 kg zdravých švestek vyloupeme, pomeleme. Smícháme s 2 dcl octa. Necháme přes noc uležet, pak přidáme 1 kg cukru a pečeme v troubě do stuhnutí několik hodin. Při teplotě okolo 100 stupňů Celsia, můžeme nechat susit přes noc. NEMÍCHÁME během pečení! Po vytažení z trouby přidáme 1 dcl rumu. Můžeme povidla ještě rozšlehat a zavařit.
REKLAMA

Přidat komentář