Suroviny
1 červená cibule nakrájená na jemné plátky (nebo zelené cibulky apod.)
2 x 400 g okapané a propláchnuté cizrny z konzervy nebo 400 g uvařené cizrny
4 rajčata nakrájená na kousky
4 polévkové lžíce citrónové šťávy
4 polévkové lžíce olivového oleje
hrst nadrobno nasekaných bylinek (např. máty a petržele, pažitka apod.)
špetka papriky
špetka mletého kmínu
sůl a pepř
2 x 400 g okapané a propláchnuté cizrny z konzervy nebo 400 g uvařené cizrny
4 rajčata nakrájená na kousky
4 polévkové lžíce citrónové šťávy
4 polévkové lžíce olivového oleje
hrst nadrobno nasekaných bylinek (např. máty a petržele, pažitka apod.)
špetka papriky
špetka mletého kmínu
sůl a pepř