0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Halászlé

Halászlé

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut

Suroviny

rybí maso
zelená a červená paprika
1 rajče
50 g cibule
½ lžičky pálivé papriky
špetka vegety
sůl
1 dcl smetany
1 l vývaru
Rybí kosti s masem vaříme v osolené vodě s cibulí a pálivou paprikou 40 minut. Vývar procedíme, ryby obereme a vložíme maso do vývaru. Přidáme na nudličky nakrájenou papriku a rajče, vegetu a smetanu. Vaříme dalších 15 minut.
Autor: jana n

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč