Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Halászlé

Popis receptu: 
Rybí polévka tak trochu jinak, a aby člověk vánoční šetřil jen na vánoce, tahle je opravdu zajímavé chuti a ideální jak využít rybí hlavy během roku
Autor: Jana Nováková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut

Ingredience

    rybí maso zelená a červená paprika 1 rajče 50 g cibule ½ lžičky pálivé papriky špetka vegety sůl 1 dcl smetany 1 l vývaru

Příprava jídla

Rybí kosti s masem vaříme v osolené vodě s cibulí a pálivou paprikou 40 minut. Vývar procedíme, ryby obereme a vložíme maso do vývaru. Přidáme na nudličky nakrájenou papriku a rajče, vegetu a smetanu. Vaříme dalších 15 minut.

Přidat komentář