Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Salát z červené řepy, dýně a mladého špenátu
Salát z červené řepy, dýně a mladého špenátu


> 60 min
0,0 (0x)

Vývar přiveďte k varu a za stálého míchání vsypte ppolentu. Zmírněte plamen a 10 minut vařte. Nakoneec vsypte parmezán. Uvařenou polentu rozetřete do pekáčku a nechte hodinu ztuhnout. Řepu a dýni oloupejte a nakrájejte na kousky. Rotřete na plech vyložený pečícím papírem, lehce pokapejte olivovým olejem a pečte v troubě na 180 stupňů asi 30 minut. Smíchejte zálivku. Opečenou řepu nechte lehce vychladnout a na 5 minut ji dejte marinovat do zálivky. Polentu nakrájejte a na pánvi opečte dozlatova. V míse smíchejte špenátové listy, dýni a řepu se zálivkou. Přidejte kousky opečené polenty, kozí sýr a ořechy.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu