Průměr: 3.2 ()
Zelňačka je nejlepší druhý či třetí den, takže ji bez obav můžete připravit večer předem. Její silná chuť vás pak po oslavách či návratu z lyží postaví zpátky na nohy!

Zelňačka je nejlepší druhý či třetí den, takže ji bez obav můžete připravit večer předem. Její silná chuť vás pak po oslavách či návratu z lyží postaví zpátky na nohy!

Suroviny

slunečnicový olej 2 PL
nebo sádlo
anglická slanina 100 g
v celku nebo uzeného bůčku
cibule 2 ks
nakrájené nadrobno
mouka pšeničná hladká 2 PL
paprika sladká 2
mletá
zelí kysané 500 g
propláchnutého a pokrájeného
pepř celý 5
nové koření 5
bobkový list 2 ks
chilli sušené špetka
mleté
sůl
brambory 2 ks
oloupané a nakrájené na kostky
zakysaná smetana 200 g
klobása 150 g
pikantní, nakrájené na plátky

Obchod Apetit