Domácí bulky pozvednou burger na úplně novou úroveň. Měly by být nadýchané, kypré a vláčné. Pevné tak, aby udržely všechnu nezbytnou oblohu, ale zároveň měkké jako peřinka. Pokud se pustíte do pečení, připravte jich více a zbylé kusy můžete uchovat v mrazáku. Před podáváním je vyndejte a krátce prohřejte v troubě rozpálené na 180 °C.
Videorecept
Suroviny
Porce
12
Suroviny
Porce
12
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 222.75 kcal
- Bílkoviny 8.5 g
- Sacharidy 29.17 g
- Tuky 6.92 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit Hamburgerové bulky