Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Jak na chřest?

Average: 3 (23 hlasování)

Užijte si s námi chřestovou sezonu naplno. Ať už zvolíte chuťově jemnější bílý chřest nebo naopak výraznější zelený, nešlápnete vedle. Můžete z něj uvařit krémovou polévku, rizoto, ozdobit jím pizzu, či ho přidat do salátu. Fantazii se meze nekladou! Nejdříve ho ale musíte na další úpravy připravit. Podívejte se s námi jak!

Vše, co musíte vědět o chřestu:

Tajemství lahodného chřestu

Víte, jak poznat čerstvý chřest a jak jej správně připravit?

Přidat komentář

Související recepty

Bleskové zelené kari

3

Červená řepa po burgundsku

3.8

Falafel z trouby

2.875
REKLAMA