Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
5,0 (3x)
8. 5. 2024
Quiche s rukolou a řepnými listy
Apetit
Quiche s rukolou a řepnými listy
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
5,0 (3x)

Quiche, tedy slaný koláč, je skvělé jídlo k snídani, svačině i jako večeře – snadno se ohřívá, a hlavně, když ho doplníte svěžím salátkem, vznikne dokonalý pokrm s francouzským šarmem. K jeho přípravě se hodí listové i křehké těsto. A pokud nemáte čas, těsto neváhejte koupit, my to nikomu neprozradíme.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3103 kcal
  • Bílkoviny 111 g
  • Sacharidy 77 g
  • Tuky 262 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Upečte si slaný koláč neboli quiche. Vyřešíte jím elegantně večeři pro rodinu i oběd pro hosty Francouzský quiche: vyzkoušejte až 18 druhů náplní

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/5

Oslavte s námi prostřednictvím květnového Apetitu, který vychází už 20. 4., už 19. narozeniny našeho časopisu. Dechberoucí narozeninový dort Apricot pro nás upekla vyhlášená cukrářka Helena Fléglová. Popřát přišlo všech 7 šéfredaktorek, které se od roku 2004 vystřídaly u kormidla redakce, a podělily se s námi o svůj oblíbený recept. Radujeme se ovšem nejen z narozenin, ale také z jarní úrody. V novém čísle proto nechybí pokrmy plné surovin, které si můžete přinést z farmářských trhů a obchodů – v receptech zazáří chřest, rebarbora, ředkvičky, mangold, jarní cibulka, čerstvé bylinky a jedlé květy. Pro ještě krásnější jarní rána přinášíme hned 4 neotřelé nápady na sladké snídaně z toustového chleba. Společně také nahlédneme do kuchařky Pavla Berkyho a vyzpovídáme mistry japonské kuchyně z restaurace Yamato, kteří do Prahy přivezli světové zlato. Nechybí ani neokoukané nápady na večeře pro všední dny a předstvíme vám novou rubriku Trendy ze sítí. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Jak se Ivana Korolová udržuje ve formě?

Ivana Korolová jídlo miluje a ráda si ho plánuje. Jak se udržuje ve formě a jak jí životní styl ovlivnila malá dcera?

Ivana Korolová je česká herečka, zpěvačka a dabérka, kterou si starší generace oblíbila v muzikálech či televizních seriálech, hrála Gerdu v muzikálu Sněhová královna nebo Danku v Krejzových, děti ji zase milují jako hlas Poppy z animáku Trollové nebo Lízu ze Simsonových. Nás zajímalo, jak se Ivana udržuje ve formě, co jsou její oblíbená jídla a na čem si pochutná její malá dcera.