Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Salát babičky Otylky
Salát babičky Otylky


< 10 min
0,0 (0x)

Hlávkový salát opereme a rozdělíme na jednotlivé listy. Nakrájíme saninu(uzenou) nejlepší je domácí.Slaninu nakrájíme na malé kostky a dáme rozpustit do menšího hrnce.Zatím uděláme sladkokyselý nálev,který osolíme.Nálevu asi 1/2l. Když je slanina upečena do křupava,dáme na ní jednu lžíci hladké mouky,jen spěníme a zalejeme připraveným nálevem.Necháme dojít do varu a odstavíme.Necháme nálev vystydnout ale jen do vlažna a nalejeme na salát.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu