Nová registrace Zapomenuté heslo

0,0 (0x)
9. 7. 2014
Gratinovaná růžičková kapusta
Gratinovaná růžičková kapusta

Troubu předehřejeme na 200 °C. Kapustičky očistíme a omyjeme pod proudem tekoucí vody. Scedíme a vaříme v mírně osolené vodě 10 až 15 minut - měly by být přesně al dente, tj. stále pevné, když je propíchneme nožem. Slijeme. Do zapékací nádoby nebo pekáče dáme máslo a rozehřejeme. Když je máslo rozpuštěné, přidáme kapustičky a zamícháme je, až se rovnoměrně lesknou máslem. Posypeme sýrem, dochutíme pepřem a solí a dáme do trouby asi na 10 minut - na tak dlouho, aby sýr zezlátl a začaly se na něm tvořit bubliny.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu