Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Ryba s bylinkovou bramborovou kaší

Popis receptu: 
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí:
Doba přípravy:

Ingredience

    ryba (pangasius, losos, candát), 150?200 g na osobu olivový olej brambory (varný typ B), 150 g na osobu mražený hrášek ? 50 g na osobu čerstvé bylinky (máta, nebo petrželka, nebo bazalka) sůl

Příprava jídla

Rybu opatrně propeču na olivovém oleji, pouze lehce osolím. Brambory vařím v páře. Rozmačkám je a promíchám s pomačkaným (ne rozmixovaným) hráškem, olivovým olejem a pokrájenými bylinkami, osolím podle chuti. Na talíři vše ozdobím několika lístky použité bylinky. Největší úspěch mám s mátou. Ryba se dá nahradit i drůbežim masem.
REKLAMA

Přidat komentář