1. Sušené šitake namočíme do horké vody na cca půl hodiny.
2. Nakrájíme pórek a houby nadrobno.
3. Mleté maso smícháme s „A“ a poté přidáme nakrájený pórek a houby.
4. Směs důkladně promícháme a z ní uválíme 8 kuliček.
5. Na rozpáleném oleji kuličky osmažíme.
6. „B“ dáme do hluboké pánve a necháme krátce povařit a potom přidáme škrob s dvojnásobným množstvím vody. Až směs začne houstnout, přidáme kuličky.
Podáváme s jasmínovou rýží (není nutné).
Dobrou chuť!
2. Nakrájíme pórek a houby nadrobno.
3. Mleté maso smícháme s „A“ a poté přidáme nakrájený pórek a houby.
4. Směs důkladně promícháme a z ní uválíme 8 kuliček.
5. Na rozpáleném oleji kuličky osmažíme.
6. „B“ dáme do hluboké pánve a necháme krátce povařit a potom přidáme škrob s dvojnásobným množstvím vody. Až směs začne houstnout, přidáme kuličky.
Podáváme s jasmínovou rýží (není nutné).
Dobrou chuť!
Suroviny
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky