Nová registrace Zapomenuté heslo

0,0 (0x)
9. 7. 2014
Niku-dango (masové kuličky v omáčce)
Niku-dango (masové kuličky v omáčce)

1. Sušené šitake namočíme do horké vody na cca půl hodiny.
2. Nakrájíme pórek a houby nadrobno.
3. Mleté maso smícháme s „A“ a poté přidáme nakrájený pórek a houby.
4. Směs důkladně promícháme a z ní uválíme 8 kuliček.
5. Na rozpáleném oleji kuličky osmažíme.
6. „B“ dáme do hluboké pánve a necháme krátce povařit a potom přidáme škrob s dvojnásobným množstvím vody. Až směs začne houstnout, přidáme kuličky.
Podáváme s jasmínovou rýží (není nutné).
Dobrou chuť!


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu