Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Králík s pálavou

Popis receptu: 
Autor: Lucie Kartáková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí:
Doba přípravy:

Ingredience

    Množství surovin podle počtu strávníků

    rozporcovaný králík
    sklenička pálavy
    anglická slanina
    masový vývar nebo vývar z celerové natě
    česnek, podle chuti
    brambory
    sezonní zelenina (cukety, papriky, ...)
    sůl, pepř

Příprava jídla

Do pekáče dáme osoleného a opepřeného králíka, přidáme utřený česnek, slaninu na kostičky, pálavu a podlijeme trochu vývarem. Brambory nakrájíme na plátky a přidáme je během pečení jako ostatní zeleninu, aby nebyla rozvařená. Pečeme, dokud není maso hotové.

Tento recept pečeme vždy v létě ve starém litinovém pekáči na roštu na ohni, je to skvělá dobrota.
REKLAMA

Přidat komentář