Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

ŠVESTKOVÁ OMÁČKA (k uzenému masu s bramborovým knedlíkem)

Popis receptu: 
Tento recept jsem odkoukala od mojí známe z Olomouce a mého partnera tato nezvyklá kombinace naprosto uchvátila.
Autor: Zuzana Landová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    švestková povidla, sušené švestky, bujon, instantní jíška, sójová omáčka, sůl

Příprava jídla

Povidla rozpustíme ve stejném množství vody, přidáme hrst nadrobno pokrájených sušených švestek a bujon (podle množství vody). Až směs dojde k varu, tak ji zahustíme instatní jíškou a necháme pozvolna vařit několik minut. Nakonec dochutíme solí a sójovou omáčkou.
Podáváme s opečeným uzeným masem (nejlepší je moravské uzené), bramborovým knedlíkem a dozlatova opečenou cibulkou (nakrájenou na kolečka).
REKLAMA

Přidat komentář